Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 29 2020

Netflix heeft deze week 23 nieuwe titels toegevoegd. Zo is de serie Cursed begonnen, is Dicte terug en heeft Suits het achtste seizoen gekregen. Ook is Snowpiercer afgerond, waardoor het wachten op het tweede seizoen kan beginnen.

La Casa de Papel en The Old Guard

Op het nieuwsfront was het ontzettend druk, met voornamelijk positief nieuws. Zo is Alex Pina begonnen met het schrijven van het vijfde seizoen van La Casa de Papel, terwijl we nog wel wachten op de officiële verlenging. Veel aandacht deze week was er voor The Old Guard. Het slot deed vermoeden dat er een tweede film komt. Is dat zo? De volgende actiefilm is tevens aangekondigd: Project Power met Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt.

Heel druk in augustus

Zowel Lucifer seizoen 5A als The Rain seizoen 3 heeft een trailer gekregen. The Rain verschijnt in augustus op Netflix. Dat is ook het geval voor het slotseizoen van Greenleaf, waar eveneens een spin-off van is aangekondigd. Alta Mar seizoen 3 staat eveneens voor de deur, net zoals het tweede seizoen van Dirty John. Goed nieuws is er voor de fans van Chesapeake Shores, er komt namelijk een vijfde – en langer – seizoen. La Reina del Sur is verlengd voor een derde seizoen en met El Robo del Siglo gaan we op naar de Colombiaanse La Casa de Papel.

Deze titels verschenen in week 29 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?