Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 3 2020

Ares-Netflix

Netflix heeft deze week 18 nieuwe titels toegevoegd. Veel aandacht daarbij was er voor de allereerste Nederlandse Netflix Original Serie: Ares. Ook The Blacklist en Grace and Frankie kregen nieuwe seizoenen, in beide gevallen alweer het zesde.

You en Mindhunter

Nieuws was er deze week ook weer voldoende. Zo is You officiëel verlengd met een derde seizoen, al moeten we daarvoor wel wachten tot 2021. Nog langer wachten is het op Mindhunter, want het project ligt voorlopig op pauze. Superman & Lois wordt de nieuwe arrowverse-serie die het gat moet vullen die Arrow achter laat.

Better Call Saul

Deze week werd ook bekend dat Better Call Saul terug zal keren in 2021 voor een zesde seizoen, dit is alleen wel ook gelijk het laatste seizoen van de prequel van Breaking Bad. A Series of Unfortunate Events krijgt vermoedelijk ook een prequel: All The Wrong Questions.

Harlan Coben en nieuwe Spaanse hit

Trailers kwamen er uit van BoJack Horseman, Night on Earth en de nieuwe Harlan Coben-serie The Stranger. Deze maand komt er een nieuwe serie die zomaar de volgende Spaanse hit kan zijn: No Te Puedes Esconder.

Deze titels verschenen in week 3 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week