Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 30 2019

Netflix heeft in week 30 alweer 31 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Het slotstuk van Orange is the New Black is daarin de highlight, maar lang niet alles. Zo waren er heel wat fraaie films zoals It. Ook is er weer volop nieuws.

Designated Survivor en Lucifer

De twee series lijken met elkaar vergroeid. In de zomer van 2018 werden Designated Survivor en Lucifer allebei gered door Netflix. De verdere afloop verschilt wel, al lijkt het geen toeval dat in dezelfde week er nieuws verscheen over de series. Designated Survivor is nu definitief tot een einde gekomen na het derde seizoen. Lucifer krijgt nog wel een vijfde seizoen ter besluit en deze blijkt veel langer te worden dan verwacht.

The Crown en Formula 1

Er verscheen een extra Verwijderalarm doordat het einde van de maand zich aandient, terwijl ook The Crown seizoen 3 mogelijk veel eerder dan verwacht zal verschijnen. Seizoen 3 van Glitch blijkt het slotstuk, terwijl in het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Survive ook Ferrari en Mercedes een rol zullen hebben. Tenslotte hebben we 12 brandende vragen over Stranger Things op een rij gezet.

Deze titels verschenen in week 30 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?