Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 30 2020

Netflix heeft deze week 24 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Het vervolg van The Kissing Booth is verschenen en het derde seizoen van Good Girls. Ook zijn er diverse nieuwe series te zien op Netflix en films zoals het slot van de Baztan-trilogie en Zombieland: Double Tap.

Veel series verlengd, één gecanceld

Het nieuwsfront had het deze week ook weer erg druk. Sweet Magnolias is verlengd met een tweede seizoen, terwijl het opnameschema van Virgin River verraadt dat hiervan al een derde seizoen zal komen. Outer Banks keert terug voor een tweede campagne, terwijl ook Snowpiercer nog voor de lancering van het tweede seizoen al zou zijn verlengd voor een derde treinrit. Voor Greenhouse Academy was er slechter nieuws, deze serie is gecanceld.

Lady Gaga

De eerste titels voor augustus zijn naar buiten gebracht. Zo komt het slotstuk van Rita eraan en is de film A Star is Born met Lady Gaga dan te zien op Netflix. Op The Walking Dead moeten we langer wachten, wel is er nu een duidelijk schema vrijgegeven. De laatste afleveringen van Vikings worden later dit jaar verwacht, de eerste beelden zijn alvast getoond. Echt lang wachten zal het worden op het vijfde seizoen van The Crown, de opnames daarvoor gaan namelijk pas van start in de zomer van 2021.

Deze titels verschenen in week 30 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?