Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 31 2020

De slotdagen van juli en de eerste dagen van augustus zorgden voor 37 nieuwe titels op Netflix. Daarbij het langverwachte slot van Vis a Vis en het tweede seizoen van The Umbrella Academy. Ook zijn er heel veel fraaie films verschenen.

La Casa de Papel stopt

De week van het nieuwsfront werd op vrijdagmiddag opgeschud door La Casa de Papel. De Spaanse hitserie gaat namelijk stoppen, er komt enkel nog een vijfde campagne. Dat blijkt ook het geval voor After Life. Het derde seizoen werd al aangekondigd en Ricky Gervais heeft nu laten weten dat dit het slotstuk zal worden.

Komende maanden

We zijn augustus ingevlogen en dit is wat je zoal kunt verwachten. Tegelijkertijd wordt er voor september al van alles duidelijk. Zo komen de makers van American Horror Story met Ratched, gebaseerd op de sadistische verpleegster uit One Flew Over the Cuckoos Nest. Ook Undercover 2 lanceert in september, met nieuwe personages. Weer een maand later is eindelijk de beurt aan het derde seizoen van Star Trek: Discovery.

The Witcher en Wallander

Het tweede seizoen van The Witcher laat nog wel even op zich wachten, er is nu ook een prequel aangekondigd: Blood Origin. Ondertussen blijkt The Kissing Booth 3 stiekem al te zijn opgenomen, is Young Wallander aanstaande en kreeg Netflix een krankzinnig aantal van 160 nominaties voor de Emmy Awards.

Deze titels verschenen in week 31 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?