Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 33 2019

Knightfall Netflix

Met liefst 42 nieuwe titels heeft Netflix een drukke week achter de rug. Week 33 bracht onder meer het langverwachte tweede seizoen van Mindhunter en daarnaast een aantal nieuwe series en topfilms. Vooral de horrorliefhebbers kunnen aan de gang met The Conjuring en Psycho.

Laatste beelden 13 Reasons Why

In aanloop naar het derde seizoen van 13 Reasons Why is nu ook de finaletrailer gelanceerd. De hitserie komt er deze week aan, net zoals duidelijk is geworden wat we in de laatste dagen van augustus allemaal op Netflix mogen verwachten.

Oktober krijgt twee topseries erbij

In oktober is het raak voor weer twee topseries. Het vijfde seizoen van Peaky Blinders zal direct na de laatste uitzending op de BBC op Netflix verschijnen en eind oktober is de verrassing van 2018 terug: The Kominsky Method.

Octavia en To All the Boys

Het zesde seizoen van The 100 zit erop, met daarbij een forse cliffhanger rond onder meer Octavia. Wil je stiekem aan haar vragen hoe het verder gaat? Dat kan, want Octavia komt naar Nederland! Netflix maakte tenslotte ook de releasedatum van de tweede film van To All The Boys I’ve Loved Before bekend en tevens dat de derde film al in productie is.

Deze titels verschenen in week 33 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?