Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 34 2020

De week van Netflix stond in het teken van de duivel, waarbij het totaal aantal nieuwe titels uitkwam op twintig. Naast Lucifer viel ook de film A Star is Born met Lady Gaga op.

Gecanceld en verlengd

Voor het eerst sinds weken was het wel weer heel druk op het nieuwsfront. Leuk was dat lang niet altijd. Zo zijn namelijk de series The Society en I Am Not Okay With This gecanceld. En dat terwijl The Society een jaar geleden juist was verlengd! Daar staat wel tegenover dat er nieuwe seizoenen gemaakt gaan worden van Warrior Nun en Oscuro Deseo.

Jane the Virgin

De maand september krijgt ook al aardig wat vorm. Zo zal het langverwachte Jane the Virgin eindelijk verschijnen met het vijfde seizoen. Ook komen er nieuwe episodes van Keeping Up with The Kardashians en zijn er drie Zweedse series onderweg.

Choquerende wendingen

Van een aantal grote Netflix-series is deze week ook meer bekend geworden. Zo weten de makers van Stranger Things het zeker: seizoen 4 wordt niet het laatste seizoen. The Crown zal dit najaar met het vierde seizoen komen, waar Riverdale seizoen 5 een aantal choquerende wendingen gaat krijgen.

Deze titels verschenen in week 34 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?