Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 35 2018

Het einde van augustus en het begin van september hebben op Netflix voor een ontzettend drukke week gezorgd. Er werden liefst 96 films en series toegevoegd aan het aanbod en dat was niet alleen maar kwantiteit, ook kwaliteit.

Releasedata

Afgelopen week werden er ook van meerdere series de releasedatum bekendgemaakt. De tweede Duitse Netflix Original Dogs of Berlin is in december klaar voor lancering. The Haunting of Hill House komt iets eerder, even voor Halloween. Deze serie heeft ook een Nederlands tintje, want één van de hoofdrollen wordt gespeeld door niemand minder dan Michiel Huisman.

Megadeal met Harlan Coben en Beste Titels

Voor wie dit jaar genoten heeft van de serie Safe was er ook goed nieuws. Het verhaal van deze serie was geschreven door Harlan Coben en deze topauteur heeft nu een megadeal met Netflix gesloten. De streamingdienst gaat liefst veertien van zijn boeken verfilmen.

We hebben afgelopen week ook weer de balans van de de maand opgemaakt, omdat augustus tot een einde kwam. Dat heeft wederom geresulteerd in de lijstjes Beste Series, Best Docu’s en Beste Films, waarbij vooral laatstgenoemde categorie erg moeilijk kiezen was, omdat er zoveel topfilms zijn verschenen in augustus.

Deze titels verschenen in week 35 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?