Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 36 2018

Na de knotsgekke week 35 werden er afgelopen week ook gestaag nieuwe films en series aan het aanbod toegevoegd. Diverse Netflix Originals werden van een nieuw seizoen voorzien en de week werd afgesloten met een verrassing. Wyonna Earp seizoen 2 verscheen namelijk op Netflix.

Topseries voor nu gered

Met angst en beven werd er gekeken naar wat er op 8 september zou gebeuren. Zouden de topseries als Homeland, Sons of Anarchy en Prison Break op Netflix blijven? Het antwoord is deels ‘ja’. De seizoenen van veel series bleven op Netflix, maar nu wordt er weer gemeld dat het 8 oktober gedaan kan zijn.

Daarnaast liep het niet voor alle series goed af. Van American Horror Story, White Collar en Modern Family zijn er één of meerdere seizoenen verdwenen.

Narcos, Elite, House of Cards en Designated Survivor

De week stond bovendien bol van het grote nieuws. Zo kwam het bericht dat Designated Survivor door Netflix is verlengd met een derde seizoen toch behoorlijk verrassend. Daarnaast maakte Netflix bekend hoe House of Cards afscheid heeft genomen van Frank Underwood en kondigden Narcos en Elite aan vanaf wanneer de series op Netflix verschijnen.

Deze titels verschenen in week 36 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?