Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 36 2019

Netflix heeft in week 36 liefst 25 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Deze week verschenen onder meer het tweede seizoen van Élite, de nieuwe serie The Spy met Sacha Baron Cohen en Inception.

Riverdale en Lucifer

Deze week is de startdatum van het vierde seizoen van Riverdale op Netflix bekendgemaakt. Opnieuw hoeven de fans maar kort te wachten na de uitzendingen in de Verenigde Staten. Ook van start zijn de opnames van het vijfde en tevens laatste seizoen van Lucifer.

The End of the F***ing World keert dit jaar nog terug, want in november verschijnt het tweede seizoen. Het lot van James is nog wel onduidelijk. Deze maand is het zelfs alweer de beurt aan Disenchantment, er is dan ook een trailer verschenen van seizoen 2.

Slot Grace and Frankie, Belgische serie

De serie Grace and Frankie is door Netflix verlengd met een zevende seizoen, maar dat zal in 2021 dan wel gelijk het slotstuk zijn. Komend jaar komt nog seizoen 6. Door de verlenging is het de langst lopende Netflix Original Serie. Helemaal nieuw is Into the Night. Dit wordt de eerste Belgische Netflix Original Serie. Ook hebben we tien brandende vragen voor 13 Reasons Why seizoen 4 op een rij gezet.

Deze titels verschenen in week 36 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?