Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 36 2020

Netflix heeft in de eerste week van september een uiterst drukke week gehad. De streamingdienst lanceerde 68 aantal nieuwe titels en had ook nog eens voldoende tijd voor het nodige nieuws.

Gratis versie

Netflix nam een tijdje geleden afscheid van de gratis proefperiode die het nieuwe abonnees eerst gaf. In plaats daarvan heeft de streamingdienst nu een Watch Free-pagina gelanceerd. Op die pagina kunnen niet-abonnees aan de slag met een beperkt aantal films en series van de streamingdienst. Denk aan Stranger Things Bird Box, Elite en When They See Us.

Het was ook een week waarin meer duidelijk werd over Lucifer. Zo worden de opnames spoedig hervat en werd mogelijk de releasedatum van seizoen 5B bekend. Wij schreven daarnaast een artikel met zes gewaagde voorspellingen voor dat deel.

Nieuwe projecten

Afgelopen week werd ook het één en ander bekend over nieuwe projecten. Zo werken de schrijvers van Game of Thrones aan The Three-Body Problem. Ook prins Harry en Meghan gaan aan de slag voor Netflix. Ondertussen keert Criminal binnenkort verrassend terug en werkt de Riverdale-maker aan een Pretty Little Liars reboot.

Deze titels verschenen in week 36 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?