Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 37 2018

Er zijn afgelopen week 33 nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. De drukte bleef uit op de vijftiende van de maand, maar een dag eerder op 14 september was het wel zeer druk met veel nieuwkomers. Ook verscheen de allerlaatste aflevering van Shooter, nu de serie is gecanceld. Verder was er weer het nodige nieuws te melden over Netflix.

Releasedatum Daredevil

Er was deze week veel ophef over het derde seizoen van Daredevil. De teaser bleek verstopt te zitten in het tweede seizoen van Iron Fist, maar dat was nog niet alles. Een Thais twitteraccount van Netflix lijkt de releasedatum per ongeluk (?) al bekendgemaakt te hebben. 19 oktober zou de dag moeten zijn.

Vijf jaar Netflix in Nederland

Netflix bestond afgelopen week ook vijf jaar in Nederland. Als fan- en informatiesite hebben wij de ontwikkeling van Netflix in ons land de afgelopen vijf jaar op de voet gevolgd. We stonden dan ook stil bij 5 jaar Netflix in Nederland, met vijf verschillende specials.

Meer Netflix-nieuws

In week 37 werd ook bekend dat Katherine Langford, bekend van Hannah  Baker uit 13 Reasons Why, een rol gescoord heeft in een nieuwe serie van Netflix. Ze gaat spelen in Cursed. We weten ook dat The Good Place seizoen 3 later deze maand van start gaat op Netflix en welke films en series we de komende twee weken nog meer mogen verwachten.

Deze titels verschenen in week 36 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?