Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 37 2019

Netflix heeft in week 37 liefst 29 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Het was een week waarin een aantal nieuwe veelbelovende Netflix Originals verschenen met onder meer Unbelievable, Marianne, Monarca en The I-Land.

‘Uitgelekte tweet?’

Deze week werd duidelijk wanneer You en The Witcher zullen verschijnen. Het tweede seizoen van You komt vlak voor de jaarwisseling op Netflix, terwijl The Witch een aantal weken eerder zal worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dit maakte de streamingdienst bekend via een cryptische tweet, die nog opvallender werd toen deze een dag later was verwijderd.

The Umbrella Academy en Dirty John

Dit jaar kunnen we ook al het tweede seizoen van Alta Mar verwachten, terwijl deze Spaanse serie in mei pas debuteerde op Netflix. Iets langer wachten wordt het op het tweede seizoen van The Umbrella Academy, wel zijn er drie castleden bekendgemaakt. Ook van Dirty John seizoen 2 is alle informatie vrijgegeven. Zoals waar het seizoen eigenlijk over zal gaan.

Riverdale

Millie Bobby Brown, oftewel Eleven uit Stranger Things, is bezig met het maken van een film voor Netflix, terwijl de trailer van het vierde seizoen van Riverdale deze week ook verscheen. Tenslotte hebben we tien series op een rij gezet waar je dit najaar naar uit kunt kijken.

Deze titels verschenen in week 37 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?