Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 38 2018

Het is qua aanbod geen stormachtige week op Netflix geworden. Er verschenen 23 nieuwe films en series op Netflix. Wel werd er weer voldoende gezegd en geschreven over de streamingdienst.

Releasedatum Daredevil

De releasedatum van Daredevil seizoen 3 is afgelopen week officieel bevestigd. Bijna twee weken geleden leek de datum al bekend te worden door de tekst bij een tweet over het derde seizoen van Daredevil door het Thaise twitteraccount van Netflix. Middels een nieuwe teaser is die datum nu bevestigd.

Grote deals voor Netflix

Netflix heeft ook bekendgemaakt dat het nieuw leven blaast in de geliefde serie Avatar: The Last Airbender. De makers van deze reeks brachten onlangs De Drakenprins uit bij Netflix en nu gaan ze een vernieuwde versie van Avatar: The Last Airbender maken. Een andere grote deal die Netflix sloot was het vastleggen van de streamingrechten van Bodyguard. Deze serie van de BBC scoort momenteel buitengewoon goed en is binnenkort bij Netflix te zien.

Emmy Awards

Het was ook de week van de Emmy Awards. De belangrijkste televisieprijzen werden uitgereikt in Amerika en met een recordaantal nominaties stond de streamingdienst er op voorhand al goed op. Uiteindelijk gingen er 23 Netflix-titels met prijzen naar huis.

Deze titels verschenen in week 38 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?