Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 38 2019

Netflix heeft deze week 26 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Daarbij heel veel films en nieuwe series zoals Criminal. De week werd vooral overladen door groot nieuws.

Halloween films en bioscoopfilms

Het najaar is qua films uitstekend gevuld door Netflix. In aanloop naar Halloween komen er vijf horrorfilms aan en in het najaar zijn er ook nog eens acht films die Netflix in de Verenigde Staten in de bioscoop zal vertonen. In Nederland komen ze exclusief op Netflix en dit zijn films om naar uit te kijken.

The Walking Dead en The Big Bang Theory

Komende maand wordt op seriegebied ook mooi. Zo is er een nieuw seizoen van The Walking Dead aangekondigd en zal het slotseizoen van The Big Bang Theory worden toegevoegd aan Netflix. Een nieuwe serie is Raising Dion, hier is een heftige trailer van gelanceerd.

Seinfeld en The Sinner

Netflix heeft daarnaast nog meer titels aangekondigd. Zo is Seinfeld aangekocht, terwijl Family Reunion is verlengd voor een tweede seizoen. GLOW krijgt alweer een vierde seizoen, al zal dit wel het laatste seizoen zijn. Anne met een E heeft een releasedatum gekregen in 2020 en het zal voor The Sinner ook wachten zijn op volgend jaar. Seizoen 3 is namelijk uitgesteld.

Deze titels verschenen in week 38 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?