Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 39 2020

Met twintig nieuwe titels lijkt het in eerste instantie niet al te druk op Netflix, toch hebben we een hele mooie week achter d rug. Zo verscheen het slotseizoen van Jane the Virgin, werd de film Enola Holmes gelanceerd en is Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald te zien.

Prison Break

Het meest opvallende nieuws kwam vermoedelijk van Dominc Purcell. De acteur uit Prison Break liet namelijk weten dat er een zesde seizoen van de serie in aantocht is. Bijna op hetzelfde moment kwam naar buiten dat Supergirl er juist mee gaat stoppen. Een ander stoppen deed nogal verrassen. Eén van de twee hoofdpersonages uit The Kominsky Method stopt er namelijk mee en is niet te zien in het slotseizoen.

Robert Downey jr.

In oktober mogen we ons opmaken voor het tweede seizoen van The Alienist. Ook The Haunting of Bly Manor komt eraan, hier is nu een trailer van verschenen. David Letterman gaat in het nieuwe seizoen in gesprek met onder meer Robert Downey jr, Sorjonen krijgt een film en de historische dramaserie Barbarians wordt de opvolger van Vikings.

Deze titels verschenen in week 39 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?