Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 4 2020

Netflix heeft na een tweetal rustigere weken de turbo weer aardig aangezet. Deze week verschenen er namelijk 31 nieuwe titels in het aanbod. Series keerden terug (Sabrina), series kenden hun slotstuk (The Ranch) en uiteraard waren er ook weer gloednieuwe series (October Faction).

Formule 1 en The Missing

Op het nieuwsfront was er weer voldoende te melden. Zo krijgt Baptiste, de spin-off van The Missing die op Netflix als seizoen 3 van The Missing is te vinden, een nieuw verhaal. Ditmaal in Hongarije. Het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Survive zal in februari al verschijnen en nog deze maand komt de Nederlandse serie Fenix. Vooral voor fans van Undercover is dit een gouden tip.

Rentree maken en stoppen

Altered Carbon maakt na exact twee jaar een rentree met het tweede seizoen en voor To All The Boys: P.S. I Still Love You is nu de trailer verschenen. Van Marianne zullen we helaas niets meer horen, want deze serie is toch wel verrassend gecanceld. Dit kalenderjaar zullen er tevens heel wat series gaan stoppen, we hebben ze op een rij gezet.

Deze titels verschenen in week 4 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?