Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 40 2018

De maand oktober is op Netflix heerlijk begonnen. Er werden 48 films en series toegevoegd aan het aanbod. De streamingdienst heeft Netflix omgedoopt tot horrormaand en daar zagen we afgelopen week al de eerste resultaten van.

Aankopen door Netflix

Netflix roerde zich ook afgelopen week weer stevig in de filmwereld. Zo kocht het de filmrechten voor de boeken van schrijver C.S. Lewis: The Chronicles of Narnia. Ook wist de streamingdienst de uitzendrechten van Titans te bemachtigen. Deze serie van DC Universe start in Amerika bij die zender op 12 oktober en is later via Netflix in Nederland te zien. Er is overigens ook al een tweede seizoen van Titans besteld.

Marcella en Black Mirror

Er werd ook bekendgemaakt dat Marcella met nog minimaal één seizoen door gaat. ITV en Netflix hebben een derde seizoen van de populaire reeks besteld en zal in 2019 moeten verschijnen. Over Britse serie gesproken: over Black Mirror kwam naar buiten dat er voor het vijfde seizoen een interactieve aflevering gemaakt wordt. De kijkers van deze serie kunnen straks zelf middels keuzemomenten in de aflevering sturing geven aan het verhaal.

Deze titels verschenen in week 40 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?