Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 40 2019

Netflix heeft in week 40 liefst 51 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Op de eerste van de maand en op vrijdag verschenen heel wat nieuwe titels. Daarnaast was het ook op gebied van nieuws allesbehalve rustig.

Stranger Things verlaat Hawkins?

Het grootste nieuws kwam deze week van Stranger Things. Het vierde seizoen is officieel aangekondigd, al was dit geen hele grote verrassing. Wel dat de teaser impliceerde dat Hawkins verlaten zal worden. Ook van Dear White People is een vierde seizoen besteld door Netflix, maar dit zal wel het laatste seizoen zijn.

Nederlandse series

De opnames van Undercover seizoen 2 zijn onderweg en Rico Verhoeven blijkt hierin een rol te hebben. De eerste Nederlandse Netflix Original Ares heeft ook een eerste teaser én releasedatum.

Atypical en Ryan Reynolds

In de komende maanden kunnen we ons opmaken voor onder meer Atypical en 6 Underground. Sam gaat in het derde seizoen van Atypical naar college en dit is te zien vanaf november. De heftige trailer van de film met Ryan Reynolds is ook gelanceerd. Tenslotte maakte Netflix bekend dat de opnames van Élite seizoen 3 al zijn afgerond en er twee nieuwe personages zullen verschijnen.

Deze titels verschenen in week 40 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?