Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 41 2018

Netflix heeft in week 41 misschien niet heel veel titels toegevoegd, er zat wel heel veel moois bij. De teller bleef steken op 26 titels. Daarbij onder meer het begin van de nieuwe seizoenen van Riverdale, The Flash en Dynasty. Ook was er veel horror in aanloop naar Halloween en bijvoorbeeld de Nederlandse film Weg van Jou.

Series verlengd en juist gestopt

Netflix had ook in week 41 weer heel wat nieuws om naar buiten te brengen. Zo werd Iron Fist na twee seizoenen gecanceld, terwijl Ozark juist voor een derde seizoen mag terugkeren. Voor Iron Fist wil dit zeggen dat er een einde is gekomen aan de eerste Marvel-serie op Netflix.

Kerstmis staat voor de deur

De week werd ook benut om de eerste Kerstfilm aan te kondigen. The Christmas Chronicles wordt gemaakt door de maker van Home Alone en de trailer brengt ons gelijk in kerstsferen. In heel andere sferen bracht de trailer van House of Cards seizoen 6 ons, waarin Claire Underwood het gevecht aangaat.

Duidelijkheid over topseries

Tenslotte kwam er ook duidelijkheid over de topseries die op de nominatie stonden om te gaan verdwijnen. Eén raakte er deze maand uiteindelijk daadwerkelijk seizoenen kwijt. Ook bracht Netflix de lijst naar buiten van titels die in de komende weken in het aanbod verschijnen.

Deze titels verschenen in week 41 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?