Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 41 2020

De week van Netflix bracht ons twintig nieuwe titels. Daarbij nieuwe films zoals Bad Boys For Life en de horrorserie The Haunting of Bly Manor. Ook kwam na zeven seizoen en honderd afleveringen er een einde aan The 100.

The Walking Dead

Nieuws was er ook volop en dat was lang niet altijd gunstig. Zo zou afgelopen week het tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix verschijnen, maar op het allerlaatste moment is dit uitgesteld naar december. Ook zijn er twee series gecanceld: Teenage Bounty Hunters en GLOW. Die laatste was eerder nog verlengd. Ook blijkt Lucifer seizoen 5B niet meer in 2020 te verschijnen.

Kerstmis

Netflix kondigde daarnaast heel veel kersttitels aan. Zo komt met De Familie Claus de eerste Nederlandse kerstfilm. The Princess Switch blijkt een derde film te krijgen en de hele waslijst met nieuwe kerstfilms en -series zijn bekendgemaakt. De makers van The Rain werken aan een nieuwe serie genaamd Elves, Into the Night is gestart met de productie van het tweede seizoen. Datzelfde geldt voor Jurassic World: Kamp Krijtastisch en David Fincher zal in december zijn film Mank naar Netflix brengen.

Deze titels verschenen in week 41 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?