Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 43 2018

Netflix heeft in week 43 van dit jaar 25 films en series toegevoegd aan het aanbod. Qua aantal nieuwkomers was het dus een vrij doorsnee week op Netflix, maar dat gold zeker niet voor het nieuws rondom de streamingdienst.

Slecht nieuws

Het nieuws over Netflix was deze week op te splitsen in goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws was dat American Vandal door Netflix werd gecanceld en dat Harry Potter voorlopig niet op Netflix verschijnt, ondanks berichtgeving van diverse media.

We waren ook genoodzaakt om een Extra Verwijderalarm uit te brengen. Dit omdat er nog voor het einde van de maand zeer veel titels verdwijnen. Er worden de komende dagen nog tientallen films verwijderd door Netflix.

Goed nieuws

Uiteindelijk was er gelukkig meer goed nieuws te melden. Zo bestelde Netflix een derde seizoen van Atypical en werd bekend welke films en series we in november mogen verwachten. Ook werd de releasedatum van Friends From College seizoen 2 bekendgemaakt en kondigde Netflix aan dat het verhaal van Pinocchio opnieuw verfilmd gaat worden door Guillermo del Toro. Tevens werd duidelijk dat de Nederlander Tygo Gernandt in het derde seizoen van The Last Kingdom verschijnt. Het derde seizoen van La Casa de Papel is nog ver weg, maar Netflix toonde met een filmpje wel aan dat de opnames inmiddels begonnen zijn!

Deze titels verschenen in week 43 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?