Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 44 2018

Met 55 nieuwe films en series heeft Netflix er een drukke week van gemaakt. Er verschenen veel Nederlandstalige series op Netflix, waaronder ook Vuurzee, de serie die enkele maanden geleden al was aangekondigd door Netflix, maar nu dus daadwerkelijk is toegevoegd aan het aanbod.

BoJack en The Ranch gaan door

Netflix heeft in de 44ste week van 2018 ook nieuwe seizoenen van The Ranch en BoJack Horseman besteld. Het wordt voor BoJack alweer het zesde seizoen, nadat in september het vijfde deel zeer positief was ontvangen.

Van The Ranch is er een vierde seizoen besteld door Netflix, terwijl het derde seizoen nog niet eens helemaal is afgerond. De tweede helft van het derde seizoen moet namelijk nog worden toegevoegd door de streamingdienst. Nu is dus echter al zeker dat er nog twintig afleveringen bijkomen met het vierde seizoen.

Stranger Things

Het is ook alweer een jaar geleden dat Netflix Stranger Things seizoen 2 toevoegde. Op het derde seizoen moeten we zeker nog een jaar wachten en om de tijd te doden is er onlangs een boek door Netflix uitgegeven over de populaire serie. Daarin staan onder andere teasers voor het derde seizoen, waardoor we ook weten welk monster terugkeert in seizoen 3.

Deze titels verschenen in week 44 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week