Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 44 2019

Netflix heeft deze week 54 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Met name 1 november was ontzettend druk en ook de dagen erom heen trapte Netflix allerminst op de rem. Dat was ook het geval als het ging om het nieuws, want er was weer heel wat te melden.

Vampieren en prinsessen

Zo zal Ian Somerhalder opnieuw in de wereld van vampieren los worden gelaten. De acteur uit The Vampire Diaries is namelijk vanaf december te zien in V-Wars. Ook de prinsessen keren terug van The Princess Switch. De kerstfilm krijgt namelijk een sequel: Switched Again.

Vis a Vis en Lucifer

Twee erg populaire titels zijn Vis a Vis en Lucifer. De Spaanse reeks is afgerond, máár krijgt een spin-off. We hebben op een rij gezet wat we al weten over El Oasis. Lucifer krijgt nog een afsluitend vijfde seizoen, deze blijkt in twee delen te worden gesplitst.

The Witcher komt eraan

Tevens is de langverwachte trailer verschenen van The Witcher, waarbij de officiële releasedatum nu ook bekend is. Another Life is verlengd voor een tweede seizoen en de opnames van Snowpiercer seizoen 2 blijken al te zijn begonnen nog voor het eerste seizoen is verschenen. Tenslotte heeft Julia Garner (Ruth uit Ozark) de hoofdrol gescoord in Inventing Anna.

Deze titels verschenen in week 44 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?