Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 45 2018

Netflix heeft in week 45 ditmaal 39 nieuwe titels toegevoegd. Er verschenen veel filmklassiekers, het tweede seizoen van The Sinner en het goed ontvangen Outlaw King. Ook was er weer volop nieuws van het Netflix-front

Shadowhunters en The OA

Zo is de startdatum van Shadowhunters eindelijk bekend. Het tweede deel van het derde seizoen is het slotstuk van de serie, die gaat in het begin van 2019 van start. Ondertussen zijn we nog aan het wachten op het tweede seizoen van The OA. Inmiddels werden flink wat fans ongerust, het was voor schrijver én hoofdrolspeelsters Brit Marling aanleiding om uit te leggen waarom het zo lang duurt.

Mowgli

Netflix kondigde deze week ook aan dat er weer fors wordt geïnvesteerd in films en series voor het hele gezin. Daarbij gaat onder meer de maker van Vaiana, Big Hero 6 en Bolt aan de slag en zal Ricky Gervais een stem inspreken. Komende maand mogen we ook een nieuwe verfilming van Mowgli verwachten, daarvan is de trailer al gelanceerd.

Spin-off Orange is the New Black?

Netflix heeft Our Planet aangekondigd. De natuurdocumentaire bevat duizenden uren aan beeldmateriaal en dat wordt voor de lancering op 5 april 2019 teruggebracht naar acht afleveringen. Tenslotte blijken de makers van Orange is the New Black bezig te zijn met een mogelijke spin-off. Daar zijn alleen wel aardig wat haken en ogen bij.

Deze titels verschenen in week 45 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?