Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 46 2018

Met 38 nieuwe films en series op Netflix zijn er weer behoorlijk veel titels in het aanbod gepompt. Natuurlijk draaide week 46 om de lancering van het gloednieuwe Narcos-seizoen, dat zich afspeelt in Mexico, maar er verschenen ook andere toppers zoals Age of Adaline en Tarzan en keerden The Bridge, Dicte en Gomorra terug in het aanbod.

Te verwachten in november

In week 46 hoorden we ook van Netflix welke films en series we in november nog mogen verwachten. De lijst bevat interessante titels, met bijvoorbeeld het derde seizoen van Greenleaf en Frontier, The Final Table en de eerste Poolse Netflix Original: 1983.

Kerstspecial en ander serienieuws

Netflix kondigde tevens aan dat er een kerstspecial gemaakt is van The Chilling Adventures of Sabrina. Deze aflevering valt tussen het eerste en tweede seizoen van de nieuwe Netflix Original en is een opzichzelfstaande aflevering. De kerstspecial verschijnt een paar dagen voor Kerst. Ander serienieuws was er over Travelers. De serie is overgenomen door Netflix en daardoor werd een derde seizoen mogelijk. De releasedatum is hier nu van bekend.

Voor de kijkers van The Good Cop was er minder goed nieuws. Netflix heeft de serie na één seizoen al gecanceld, waardoor het uitgesloten is dat er in de toekomst nieuwe afleveringen komen van The Good Cop. Nieuwe afleveringen komen er wellicht wel van Bodyguard. Deze Britse serie is zonder twijfel de hit van dit najaar en aanvankelijk was dit bedoeld als een mini-serie. Toch zijn er nu gesprekken over Bodyguard seizoen 2.

Netflix test goedkoop abonnement

In Azië draait Netflix momenteel een proef met een fors goedkoper abonnement. Dit abonnement kost slechts vier euro per maand en is dus de helft goedkoper dan het basisabonnement van Netflix in Nederland. Met dit type abonnement kun je films en series echter alleen op mobiele apparaten afspelen.

Deze titels verschenen in week 46 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?