Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 47 2018

The Christmas Chronicles Netflix

Netflix heeft in week 47 28 films en series toegevoegd aan het aanbod. Daarnaast was er natuurlijk ook weer veel nieuws over de streamingdienst. We blikken er op terug in dit weekoverzicht.

Releasedatum Prison Break en meer

Netflix maakte ook bekend op welke datum Prison Break seizoen 5 op Netflix verschijnt. Op 1 december is het zover, maar december zal nog veel meer te bieden hebben. De streamingdienst kondigde bijvoorbeeld ook Brooklyn Nine-Nine seizoen 5, Hacksaw Ridge en Family Guy seizeon 16 aan.

Meer Nederlandse content

De afgelopen weken verschenen er verschillende Nederlandse series op Netflix en na de jaarwisseling wordt dit nog wat verder uitgebreid. NPO is een experiment met onder andere Netflix aangegaan en daardoor zijn vanaf 1 januari de topseries Als De Dijken Breken en Overspel te zien.

Releasedatum Star Trek: Discovery seizoen 2

De releasedatum van Star Trek: Discovery seizoen 2 op Netflix is inmiddels ook bekend. Het was al duidelijk dat de Amerikaanse zender CBS op 17 januari zou starten met dit nieuwe seizoen. Nu is ook duidelijk geworden dat Netflix eveneens start met het tweede seizoen van Star Trek: Discovery in de derde week van het nieuwe jaar.

Deze titels verschenen in week 47 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week