Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 47 2019

The Knight Before Christmas Netflix

34 nieuwe titels zijn er deze week op Netflix verschenen. The Knight Before Christmas was daarbij de kerstfilm van de week, maar er kwam daarnaast veel meer in het aanbod. Ook was er volop nieuws.

Spin-offs

Deze week werd bekend dat Netflix ervoor zorgt dat Vikings voorlopig niet zal verdwijnen. De reeks stopt op Discovery Channel, maar Netflix komt met een spin-off. Ook zijn er geluiden over een spin-off voor La Casa de Papel.

December en Better Call Saul

Door Thanksgiving heeft Netflix de lijst voor december al eerder bekendgemaakt. Daar staat ook Fuller House op, de reeks komt sneller dan gedacht. Komende maand verschijnt tevens de true crime docuserie The Confession Killer over Henry Lee Lucas. Van zowel V Wars als A Christmas Price: The Royal Baby is de trailer verschenen. Iets langer duurt het nog voor Better Call Saul seizoen 5 begint, de startdatum is nu wel bekend.

Seizoenen

Minder goed nieuws was er over Line of Duty, want seizoen 5 was pardoes verdwenen. Daarnaast is Black Summer alsnog verlengd, laat Mindhunter seizoen 3 misschien wel tot 2022 op zich wachten en krijgt Las Chicas del Cable een afsluitend vijfde seizoen.

Deze titels verschenen in week 47 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week