Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 48 2018

In een ontzettend drukke week heeft Netflix 62 films en series toegevoegd aan het aanbod. De week kwam rustig op gang, maar op vrijdag en zaterdag ging het los met tientallen nieuwe titels.

Roald Dahl

Netflix sloot deze week ook een deal met nabestaanden van Roald Dahl. De schrijver schreef tientallen populaire boeken en Netflix gaat een groot deel hiervan verfilmen de komende jaren. Er mogen geanimeerde versies van Sjakie en de Chocoladefabriek, Matilda en meer titels verwacht worden.

Daredevil toch gecanceld

Sinds Daredevil seizoen 3 op 19 oktober werd gelanceerd waren er veel geruchten over de toekomst van de serie. De ene week zou de serie zeker nog verder gaan, de andere week was er geen toekomst meer. Uiteindelijk is het dat laatste geworden, wat Netflix betreft dan. De streamingdienst heeft er voor gekozen om geen vierde seizoen te bestellen.

Meer nieuws

Netflix kondigde ook aan wanneer The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 verschijnt en verder leek de regisseur van To All The Boys I’ve Loved Before te verklappen dat er daadwerkelijk een sequel komt.

Deze titels verschenen in week 48 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?