Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 49 2018

Met 59 nieuwe titels heeft Netflix een absolute topweek achter de rug. Het was namelijk heel erg raak voor de filmfans. Topfilms zoals The Lord of the Rings-trilogie en The Dark Knight zijn aan het aanbod toegevoegd en daar bleef het allerminst bij.

Series verlengd

Twee zeer goed ontvangen series zijn deze week verlengd. Voor Narcos: Mexico had Netflix weinig tijd nodig om een besluit te nemen. De herstart van de drugsroute van de verhalen in Colombia naar Mexico is zeer lovend ontvangen en krijgt dan ook een tweede seizoen. Ook verlengd is The Good Place. De komedieserie is pas halverwege het derde seizoen, NBC heeft nu al een vierde seizoen aangekondigd.

Januari krijgt al vorm

Inmiddels begint januari ook al vorm te krijgen qua nieuw aanbod. Het vijfde seizoen van Grace and Frankie staat namelijk geprogrammeerd voor 19 januari. De dames staan dan voor een behoorlijk grote uitdaging. Ook Titans komt eraan in januari. Netflix heeft de rechten van deze DC-serie aangekocht en mag deze vanaf het nieuwe jaar gaan streamen.

You en Golden Globes

Een opmerkelijke deal is daarnaast gemaakt rondom You. De rechten van deze serie waren van Lifetime. Deze zender bracht de episodes in de Verenigde Staten, waarbij Netflix de serie in de rest van de wereld streamt. Netflix heeft echter de rechten overgenomen. De nominaties van de Golden Globes zijn tenslotte bekendgemaakt, waarbij The Kominsky Method de aanvoerder is namens Netflix.

Deze titels verschenen in week 49 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?