Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 49 2019

Netflix heeft deze week 30 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Daarnaast is er veel gaande op en rondom de streamingdienst.

Twee tests draaien tegelijk

Deze week werd duidelijk dat Netflix twee tests aan het draaien zijn. De meest in het oog springende is degene waar het je makkelijker gemaakt wordt om titels te verwijderen uit je verder kijken lijst. Daarnaast kunnen films en series automatisch gedownload worden waarvan Netflix denkt dat jij ze leuk vindt.

Vikings, Messiah en Homeland

Recent maakte Netflix al bekend dat er een spin-off gaat komen van Vikings. Nu werd ook naar buiten gebracht dat per januari de eerste vijf seizoenen van Vikings op de streamingdienst verschijnen. In januari komt ook de thrillerserie Messiah. Deze doet denken aan Homeland, waarvan dan weer de trailer van het achtste en laatste seizoen is verschenen.

You

Dit kalenderjaar is het nog raak voor You seizoen 2, hier zijn nu de eerste beelden te zien. Alta Mar is verlengd met zowel een derde als een vierde seizoen en de maker van Gossip Girl komt deze maand nog met Soundtrack. Een maand later is Sabrina eindelijk terug voor het derde deel.

Deze titels verschenen in week 49 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?