Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 5 2020

When Calls the Heart Netflix

Netflix heeft na een relatief rustige maand het gaspedaal flink ingetrapt in de laatste week van januari. In week 5 van 2020 verschenen liefst 59 nieuwe titels in het aanbod. Daartoe behoren onder meer heel wat Ghibli-films.

Nieuwe seizoenen
Naast dat er heel wat nieuw aanbod was, was er ook voldoende te melden op het gebied van nieuws. Om te beginnen werd duidelijk dat Netflix een vierde en vijfde seizoen van Élite heeft besteld met een gloednieuwe cast. Daarnaast werd duidelijk dat de productie van Peaky Blinders seizoen 6 van start is gegaan en dat Undercover mag rekenen op een derde seizoen. Ook was er nieuws omtrent La Casa de Papel, want de serie krijgt een documentaire en verschenen de eerste beelden van De Brief voor de Koning.

Series ten einde

Het was ook een week waarin meer duidelijk werd over het voortbestaan van een aantal series. Zo komt The Crown na vijf seizoenen ten einde en kennen we de laatste Queen al. Ook werd duidelijk dat het doek al na één seizoen valt voor Soundtrack. Tegelijkertijd mogen we ook uitkijken naar heel wat nieuwe titels, want we weten al een groot deel van de films en series die in februari 2020 naar Netflix komen.

Deze titels verschenen in week 5 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week