Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 50 2019

Het lijkt wel zo uitgedacht. In week 50  van het jaar heeft Netflix ook exact vijftig nieuwe titels toegevoegd. Met name zondag was het ontzettend druk en eerder in de week werden we onder meer getrakteerd op 6 Underground.

Heel veel releasedata

Deze week zijn er vooral van heel veel series de releasedata bekendgemaakt. Zo keert La Casa de Papel terug in april voor het vierde seizoen, later dan was verwacht. Op Dracula hoeven we niet lang te wachten, samen met de trailer werd duidelijk dat de serie van de makers van Sherlock op 4 januari op Netflix staat. Ook Titans seizoen 2 komt in januari, net zoals, Grace and Frankie seizoen 6, How To Get Away With Murder seizoen 5 en het slotstuk van The Ranch.

Langverwachte trailer Ares én The Sinner

Van Ares was de releasedatum al enige tijd bekend. Nu is de trailer eindelijk gelanceerd van de eerste Nederlandse Original Serie. De datum dat The Sinner seizoen 3 op Netflix staat is nog wel de vraag, de langverwachte beelden zijn nu wel alvast te zien. Met ook de startdatum in de Verenigde Staten.

Series op winterbreak

Deze week is de winterbreak begonnen in de Verenigde Staten, waardoor de wekelijkse series stil liggen. Arrow, The Flash, Riverdale, Supergirl en The Good Place zijn met ‘vakantie’. Wanneer ze weer terug zijn in 2020 is al wel duidelijk. Rick and Morty zijn ook wekelijks onderweg en hebben een startdatum te pakken voor Netflix.

Virgin River en Watch Now

Tenslotte is de serie Virgin River ontzettend enthousiast ontvangen en schreeuwen fans om een tweede seizoen. Goed nieuws, want de opnames van het tweede seizoen schijnen al bezig te zijn. Netflix kwam daarnaast met een derde test binnen een week, er is een Watch Now functie.

Deze titels verschenen in week 50 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?