Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 51 2019

The-Witcher-Netflix

Met 38 nieuwe titels heeft Netflix opnieuw een mooie week achter de rug. Veel aandacht was er voor The Witcher, waarvan het langverwachte eerste seizoen is verschenen. Ook de voor een Golden Globe genomineerde The Two Popes kun je nu kijken op Netflix.

Narcos: Mexico

We hebben er lang op moeten wachten, maar het tweede seizoen van Narcos: Mexico zal in februari 2020 op Netflix verschijnen. Dit maand is het ook raak voor de tweede film van To All The Boys I’ve Loved Before. Uiteraard rondom Valentijnsdag. De trailer is direct verschenen, wat ook het geval was voor Anne met een E seizoen 3 en You seizoen 2. Beide series komen in de aankomende weken op Netflix.

 

Slecht nieuws was er voor fans van Daybreak, de serie is namelijk al na één seizoen gecanceld. Ook aan Van Helsing komt een einde, Syfy heeft laten weten dat het aankomende vijfde seizoen het laatste zal zijn. Eveneens verlengd, maar vermoedelijk nog lang niet voorbij, is Virgin River.

Gomorra ja! Queen of the South vraagteken

Het is bijna januari en daarin mogen we heel veel nieuwe titels gaan verwachten. Daar zijn alweer series bijgekomen. Gomorra seizoen 4 komt namelijk in ieder geval op 1 januari en mogelijk ook Queen of the South seizoen 3? De Belgische serie De Bende van Jan de Lichte zal in januari debuteren en tenslotte moet Netflix verplicht gaan investeren in Nederlandse films en series.

Deze titels verschenen in week 51 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week