Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 6 2020

Met 23 nieuwe titels is de week alweer omgevlogen op Netflix. Er zijn nieuwe en langverwachte series zoals Locke & Key, maar we namen ook afscheid. Arrow is na acht seizoenen afgerond, waarmee de grondlegger van Arrowverse zijn laatste pijlen heeft afgevuurd.

Series gecanceld

De nieuwsweek werd voor een groot deel ingekleurd door slecht nieuws. Zo zijn er namelijk diverse series gecanceld. Het meest verrassende daarbij was dat Spinning Out geen vervolg zal krijgen. Ook twee Franse series zijn na één seizoen al gesneuveld.

Lucifer en Slaughter

Een andere verrassing is de rentree van een personage in het vijfde en laatste seizoen van Lucifer. Eerder kondigde Netflix al aan om een boek van Karin Slaughter te gaan verfilmen, nu is er een bekende actrice gestrikt voor de hoofdrol.

Previews en Altered Carbon

Op technisch vlak is er nu de mogelijkheid om de automatische previews op Netflix uit te schakelen. De eerste beelden van Altered Carbon seizoen 2 zijn gelanceerd en dat geldt ook voor I Am Not Okay With This. Een mix van Stranger Things en The End of the F***ing World.

Deze titels verschenen in week 6 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?