Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 7 2020

Met 22 nieuwe titels werkte Netflix zich door het Valentijnsweekend heen. Uiteraard waren er heel wat liefdesfilms te vinden in het nieuwe aanbod, maar ook het tweede seizoen van Narcos: Mexico.

Stranger Things en Lucifer

Op het nieuwsfront was het druk, met vooral groot nieuws over Stranger Things en Lucifer. Want de eerste teaser van het vierde seizoen van Stanger Things liet zich dat Jim Hopper toch niet is overleden. Voor Lucifer dachten we ons allemaal op te gaan maken voor het laatste seizoen, maar Netflix is nu tóch in gesprek voor een zesde seizoen.

Februari en aankomende series

De tweede helft van februari is begonnen en dus hebben wij op een rij gezet wat er allemaal nog verschijnt. Met Saul, Max én Pikachu. In februari ook Altered Carbon 2, daar is de trailer van verschenen. De komende maanden mogen we ons ook opmaken voor The Protector seizoen 3, After Life seizoen 2 en The Letter for the King. Tenslotte is de serie Insatiable gecanceld, zijn de eerste details over de prequel van The 100 naar buiten gebracht en wil Netflix vijf series met de NPO maken.

Deze titels verschenen in week 7 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?