Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 8 2020

Midsommar Netflix

Netflix heeft deze week 25 nieuwe titels toegevoegd. Week 8 stond in het teken van flink wat fraaie films en in alle genres. Van horror (Midsommar) tot Komedie (Game Night en Hail, Caesar van de gebroeders Coen).

Suits en Élite

Op nieuwsfront was er al aardig wat te melden over de maand maart. Zo zal Suits terugkeren met nieuwe afleveringen, komt het derde seizoen van Black Lightning en heeft Élite seizoen 3 ook een releasedatum te pakken.

The Blacklist en Narcos

The Blacklist verscheen onlangs op Netflix met het zesde seizoen. NBC maakte nu bekend dat er ook een achtste seizoen zal komen over Red en Elizabeth. Of Narcos: Mexico een derde seizoen krijgt is nog de vraag, al is de maker wel in gesprek met Netflix. daarnaast gaat hij een limited-serie maken over de Opioïdencrisis.

Anne Frank en The Witcher

Netflix heeft de wereldwijde rechten verworven van de film Mijn beste vriendin Anne Frank en de derde film van To All the Boys blijkt al in 2020 te verschijnen. De opnames van The Witcher seizoen 2 gaan beginnen met zeven nieuwe castleden en de makers van de documentaire over het FYRE Festival komen met een nieuw bizar verhaal.

Deze titels verschenen in week 8 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week