Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 9 2020

Netflix vliegt de nieuwe maand binnen. In week 9 zijn er namelijk liefst 60 nieuwe films, series, docu’s en realityprogramma’s verschenen.

Maart roert zijn staart

Met de start van maart is de lijst natuurlijk ook vrijgegeven met wat we zoal aan nieuwe films en series in maart mogen verwachten. Daarbij ook de eerste IJslandse Netflix-serie: Brot (The Valhalla Murders). Love is Blind is dan wel afgelopen, in maart komt er nog wel een speciale reünieshow.

Top-10 en Vis a Vis

Netflix geeft vanaf deze week iedere dag een top-10 weer in het systeem van de meest bekeken titels in de afgelopen 24 uur. Daarbij zal binnenkort ongetwijfeld weer plaats zijn ingeruimd voor Vis a Vis. De Spaanse reeks komt met een slotepos: El Oasis. Hiervan is de eerste teaser verschenen.

Atypical stop, Lucifer toch niet?

Een andere Spaanse serie is verlengd: El Vecino krijgt een tweede seizoen. Atypical is al toe aan een vierde seizoen, dit zal wel gelijk het slotseizoen worden over de avonturen van Sam. Of Lucifer daadwerkelijk in 2020 gaat stoppen is steeds twijfelachtiger. De showrunners hebben nu namelijk een contract getekend voor een mogelijk zesde seizoen. Tenslotte nieuws over Stranger Things, want Erica krijgt een vaste rol.

Deze titels verschenen in week 9 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?