Laatste nieuws over Netflix

Nieuw personage in The Sandman seizoen 2 onthuld

The Sandman seizoen 1 staat nog niet zo heel lang op Netflix, maar we weten nu al dat er ook een tweede seizoen naar de streamingdienst komt. En daarin zullen we in aanraking komen met de nodige nieuwe personages. Eén van deze karakter is nu al onthuld.

Nieuw karakter in The Sandman seizoen 2

Neil Gaiman, de bedenker van het The Sandman-universum, is ongelooflijk betrokken bij de fanbase van Dream en de zijnen en tovert in die hoedanigheid nogal eens een konijn uit de hoge hoed. Zo ook nu, want hij verklapt alvast dat we in seizoen 2 te maken zullen krijgen met een nieuw ‘lid’ van The Endless: Delirium. Ben je bekend met de Sandman-comicreeks, dan ken je dit karakter al, maar zo niet, dan helpen wij je uit de brand.

Delirium

Delirium is Dreams jongere zusje, dat er elke keer opnieuw anders uitziet. Dat heeft te maken met haar temperament, want haar looks passen zich daarbij aan! Wat wel altijd hetzelfde is, is dat ze twee verschillende kleuren ogen heeft. Eentje is groen met stipjes van zilver en het andere is blauw. De persoonlijkheid van Delirium is misschien wel het beste te vergelijken met die van het hondje in de animatiefilm Up. Ze heeft geen korte aandachtboog, maar gewoon helemaal geen aandachtboog. Vergis je echter niet, want ze is ongelooflijk krachtig! Ze heeft de macht over ‘sanity‘ en ‘insanity‘, oftewel: geestelijke gezondheid. Ze hoeft maar met haar ogen te knipperen of haar slachtoffers worden gillend gek!

Tweede seizoen

The Sandman werd onlangs officieel verlengd voor een tweede seizoen, waarna Gaiman in de pen kroop op Twitter: “Er zijn nog heel wat verbazingwekkende verhalen te vertellen over Morpheus en de rest. Daarom is het nu tijd om weer hard aan het werk te gaan, want er staat ons een hoop te wachten. En Lucifer wacht intussen tot Morpheus terugkeert naar de hel…” Vermoedelijk moeten we nog wel lang wachten op de nieuwe afleveringen die eraan komen, want het is algemeen bekend dat het bijzonder veel pijn en moeite kost om The Sandman te produceren, op het gebied van special effects (CGI, VFX). Het productieproces zal hoogstwaarschijnlijk behoorlijk lang gaan duren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?