Laatste nieuws over Netflix

Nieuw seizoen Keeping Up with The Kardashians in aantocht

Deze maand nog kunnen we verder met een nieuw seizoen van Keeping Up with The Kardashians. De realityserie debuteerde vorig jaar op Netflix en inmiddels zijn de eerste vier seizoenen te zien geweest. Nu is het tijd voor het vijfde seizoen.

Realitykoningingen

Na twintig seizoenen is er een einde gekomen aan de iconische serie. Keeping Up with The Kardashians ging in 2007 van start en heeft het realitygenre een heel nieuw gezicht gegeven. De eerste twee seizoenen over de families Kardashian en Jenner werden vorig jaar aan Netflix toegevoegd en in het najaar volgden seizoen drie en vier.

Eén of twee seizoenen?

Inmiddels zijn de eerste twee seizoenen niet meer te zien op Netflix, maar er komt nu dus vervanging aan. Het vijfde seizoen zal op 17 augustus aan het aanbod worden toegevoegd. Of het zesde seizoen hier ook gelijk aan wordt geplakt is nog onbekend, maar de eerste reeksen kwamen telkens met twee seizoenen in één keer. De komende jaren kunnen we in ieder geval nog even flink door om alle seizoenen af te werken.

Veel grote realityreksen

Naast The Kardashians heeft Netflix sinds vorig jaar nog een aantal grote reeksen lopen. Zo zijn er diverse series van The Real Housewives, waarvan er in de afgelopen maanden ook nieuwe seizoenen zijn verschenen. Dat geldt ook voor Below Deck en begin deze maand verscheen er tevens de spin-off Below Deck: Mediterranean.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?