Trailers

Nieuw trailer The Defenders; Iron Fist seizoen 2 aangekondigd

Marvel’s The Defenders heeft een tweede trailer gelanceerd in aanloop naar de release van het eerste seizoen op 18 augustus. Tijdens de Comic Con in San Diego was er nog veel meer nieuws, want Iron Fist krijgt een tweede seizoen en ook The Defenders keren mogelijk terug voor een tweede verhaal.

Vijf maanden werk voor acht episodes

Het eerste seizoen van The Defenders zal bestaan uit acht afleveringen. Hieraan hebben de acteurs liefst vijf maanden gewerkt, dus dat beloofd wat voor onder meer de vechtscenes. Hiervan zijn er al diverse te zien in de nieuwe trailer. Als een verrassing werd tijdens het panel in San Diego op Comic Con ook de volledig eerste aflevering getoond waar Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist elkaar leren kennen. Jessica en Luke kendne elkaar al en belanden ook nog eens in een relatie, dus dat brengt nog meer spanningen met zich mee. Op 18 augustus kunnen we eindelijk los.

Tweede seizoen Iron Fist

Marvel-baas Jeph Loeb was aanwezig bij het panel en kwam met meer nieuws. Want Iron Fist zal een tweede seizoen krijgen. De vierde held moest als laatste wachten op zijn eerste seizoen en deze titel werd van de vier als minste ontvangen. Toch laten Netflix en Marvel een tweede seizoen maken. Hiervoor zal nog wel enige tijd gewacht moeten worden, want dit jaar verschijnt nog The Punisher en in 2018 staan al seizoen 3 van Daredevil en seizoen 2 van Jessica Jones en Luke Cage op de rol.

De tweede trailer van The Defenders

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?