Laatste nieuws over Netflix

Nieuw Zweeds succes: Snabba Cash verlengd voor tweede seizoen

Snabba Cash zal komend jaar terugkeren met nieuwe afleveringen. De Zweedse serie werd exact twee maanden geleden gelanceerd op Netflix en met succes. Met name in Europa werd de reeks goed bekeken en er is nu dan ook een tweede seizoen aangekondigd.

Zakenvrouw Leya

Het leven van de ambitieuze zakenvrouw Leya staat centraal in Snabba Cash en neemt een gevaarlijke wending als ze besluit 2 miljoen euro te lenen van haar criminele zwager Ravy. Tot overmaat van ramp wordt ze verliefd op iemand uit de bende van Ravy, Salim, waardoor Leya nog dieper in de onderwereld verzeild raakt. Met gevaar voor eigen leven.

Seizoen 2 in 2022

De serie Snabba Cash werd begin april gelanceerd op Netflix en werd met name in Europa erg goed bekeken. De reeks haalde in veel landen de top-10 en in Scandinavië was deze zelfs niet weg te slaan. Een verlenging liet dan ook niet lang op zich wachten. De Zweedse krant Expressen meldt namelijk nu dat er een tweede seizoen is besteld en deze in 2022 te zien zal zijn op Netflix.

Veel Zweeds succes

De afgelopen jaren doen Zweedse series het erg goed op de streamingdienst. De limited serie Quicksand maakte indruk en inmiddels werden ook Kärlek & Anarki en Young Wallander gelanceerd. Deze twee series zijn in de tussentijd eveneens al verlengd voor een tweede seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?