Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe afleveringen Fuller House en Cable Girls rond feestdagen

We hoeven niet bang te zijn dat het richting het einde van het jaar 2017 stilvalt qua nieuwe titels. Eind december zullen we door Netflix bijvoorbeeld getrakteerd worden op nieuwe afleveringen van Fuller House seizoen 3 en Cable Girls (Las Chicas del Cable).

Vervolg

Voor Fuller House geldt dat het gaat om een vervolg van het derde seizoen. De eerste afleveringen van dit derde deel verschenen op 22 september en toen was het precies dertig jaar geleden dat van Full House de eerste aflevering werd uitgezonden.

Fuller House seizoen 3 op Netflix

Fuller House seizoen 3 gaat nu op 22 december verder op Netflix. Tussen seizoen 3A en seizoen 3B hebben dan dus precies drie maanden gezeten. Het aantal afleveringen is keurig verdeeld, want net als het eerste deel telt ook het tweede deel van seizoen 3 negen afleveringen. Deze zijn dus allemaal vanaf 22 december beschikbaar op Netflix. Een ideaal moment dus, want de kerstvakantie staat dan net voor de deur. Bekijk hieronder de aankondiging van het tweede deel van Fuller House seizoen 3.

Cable Girls seizoen 2

Bijna gelijktijdig kondigde Netflix aan dat ook tijdens de kerstvakantie Cable Girls seizoen 2 in première gaat. Dit is de eerste Spaanse Netflix Original en debuteerde in april op de streamingdienst. Al snel werd bekend dat er een tweede seizoen zou komen en nu is ook de releasedatum bekend. Het is een waar kerstcadeau van Netflix, want alle nieuwe afleveringen zijn vanaf 25 december te zien.

In Cable Girls seizoen 2 is er een nieuw management bij de Spaanse telefoonmaatschappij en speelt zich een half jaar af na de gebeurtenissen in het eerste seizoen. In Cable Girls draait het op vier telefonistes die in de jaren twintig bij de Spaanse telefoonmaatschappij werken. Ze gaan om met romantiek, jaloezie en de moderne werkplek. Het nieuwe management zal er in seizoen twee van Cable Girls voor zorgen dat de boel weer flink wordt opgeschud. Bekijk hieronder de aankondiging:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?