Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe afleveringen Queer Eye verschijnen over een paar weken

Netflix heeft aangekondigd dat Queer Eye seizoen 2 over een paar weken al verschijnt. Dat is veel eerder dan verwacht werd, want nog niet zo lang geleden werd bekend dat dit vervolg zou komen.

Reality

Queer Eye is een realityserie van Netflix, maar het concept was niet nieuw. Queer Eye draait om vijf homoseksuele mannen die onbekenden een flinke make-over geven. Dit was begin deze eeuw ook te zien in Queer Eye for the Straight Guy.

Netflix blies de serie nieuw leven in, met vijf nieuwe homoseksuele mannen. Al snel bleek dat het een succes was, want na de release in februari werd er veel naar de show gekeken. Eind maart kwam vervolgens het bericht dat er een tweede seizoen van Queer Eye besteld was.

Releasedatum Queer Eye seizoen 2 op Netflix

Queer Eye seizoen 2 is nu door Netflix voorzien van een releasedatum. Het wachten duurt niet lang meer, want op 15 juni verschijnen de nieuwe afleveringen. Dat maakte Queer Eye zelf bekend op de sociale kanalen. Net als het eerste seizoen zal Queer Eye seizoen 2 uit acht nieuwe afleveringen bestaan. Die nieuwe episodes zijn in rap tempo opgenomen, want vier maanden na de komst van het eerste seizoen is het tweede seizoen dus al gereed voor lancering.

Jonathan van Ness, Bobby Berk, Tan France, Karamo Brown en Antoni Porowski gaan op zoek naar nieuwe ‘slachtoffers’ die wel een make-over kunnen gebruiken. Dit kan op het gebied van mode en kapsels zijn, maar de Fab Five adviseert ook over eten, cultuur en design. De mannen zijn van alle markten thuis.

Realityseries een succes

Sinds enige tijd voegt Netflix realityseries toe aan het aanbod en dat blijkt een groot succes. Een groot deel van de realityseries is aangekocht, maar net als Queer Eye maakt Netflix ook zelf dergelijke titels. Ook Nailed It! is zo’n succesvol voorbeeld. Eind maart besloot Netflix dan ook om in één klap veel realityseries te verlengen, waaronder dus ook Queer Eye.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?