Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe beelden Bridgerton seizoen 2 verschenen

Netflix heeft nieuwe beelden gelanceerd van het tweede seizoen van Bridgerton. Het wachten op nieuwe afleveringen zit er bijna op. Vanaf 25 maart kunnen we het complete tweede seizoen van de serie bekijken op Netflix. Nu alvast zijn nieuwe foto’s gedeeld waarop we onder maar Anthony Bridgerton en Penelope alias Lady Whistledown zien.

Zoektocht naar de liefde

In het tweede seizoen draait het niet langer om Daphne en Simon. In plaats daarvan gaat Daphne’s broer Anthony op zoek naar de ware liefde. Lange tijd lijkt hij niemand te kunnen vinden, tot Kate (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina (Charithra Chandran). Anthony lijkt Edwina in te palmen, maar al snel komt Kate achter de ware aard van zijn bedoelingen. Terwijl ze er alles aan doet om de match tegen te houden, zorgen de verhitte discussies ervoor dat juist zij steeds dichter naar elkaar toe groeien.

Bridgerton-familie

Op de nieuwe afbeeldingen zien we alvast de nieuwe zusjes, maar ook de Bridgerton-familie inclusief Daphne. Ook zien we dat Penelope opnieuw als Lady Whistledown aan de slag gaat met roddelbrieven.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?