Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe beelden Outlander seizoen 6: Dit wordt het verhaal

Het zesde seizoen van Outlander gaat binnenkort van start in Amerika bij Starz. Vanaf maart zijn er nieuwe afleveringen van Outlander seizoen 6 te bekijken bij Starz en later worden de afleveringen ook toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Om fans alvast voor te bereiden op het nieuwe seizoen, heeft Starz nu nieuwe beelden naar buiten gebracht. Naast een sneak peek vertellen Brianna (Sophie Skelton) en Roger (Richard Rankin) alvast wat we van hun karakters mogen verwachten in het nieuwe seizoen.

Sneak peek

Starz trapte af met een video waarin we alvast een twee minuten durende scene uit de nieuwe aflevering te zien krijgen. Die aflevering wordt op zondag 6 maart 2022 volledig uitgezonden bij Starz. In de aflevering gaan we zien hoe Claire (Caitriona Belfe) en Jamie (Sam Heughan) praten over de nieuwste bewoner van Fraser’s Ridge: Tom Christie. Eerder werd al duidelijk dat voor Claire het nieuwe seizoen in het teken van herstel zal staan. Aan het einde van seizoen 5 maakte ze tenslotte verschrikkelijke gebeurtenissen mee.

Brianna

In een nieuwe video bespreekt Sophie Skelton wat seizoen 5 te bieden heeft voor haar karakter Brianna. “Seizoen 6 gaat voor Brianna verder waar ze gebleven is. Ze zal haar moeder in de gaten houden op een manier waarop ze zich niet verstikt voelt door Brianna’s zorg. Brianna heeft enorm veel empathie voor wat Claire doormaakt. En ze kan kleine tekenen herkennen die andere mensen misschien niet kunnen.”

Ook de relatie tussen Roger en Bree werd besproken. “Het is een soort hervestiging in The Ridge nadat ze in seizoen 5 hebben geprobeerd te vertrekken. Nu realiseren ze zich dat dit hun thuis is, dus hun verhaal begint weer helemaal opnieuw.”

Roger

Ook Richard Rankin kwam aan het woord om te vertellen wat er met zijn karakter Roger Mackenzie gaat gebeuren. “Ik denk dat we Roger en Brianna in seizoen 6 meer samen gaan zien dan we ooit gezien hebben. Ze hebben allebei de achttiende eeuw omarmd en geaccepteerd als hun thuis. In seizoen 5 probeerden ze terug te keren naar hun tijd en ze faalden. Maar Roger beseft nu dat de achttiende eeuw meer thuis voor hem is dan hij ooit had gedacht. Dat legde een soort basis voor Roger en Brianna om te begrijpen dat ze daar gelukkig kunnen worden.”

➡ Outlander seizoen 6: Alles wat we al weten

Bekijk de Sneak Peek voor Outlander seizoen 6

Bekijk het gesprek met Brianna

Bekijk het gesprek met Roger

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?