Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe castleden voor Bridgerton seizoen 2 bekend

De cast voor het tweede seizoen van Bridgerton is bekend. Nadat vrijdag bekend werd dat Regé-Jean Page niet terugkeert als Simon Basset, is nu duidelijk geworden met welke nieuwe acteurs en actrices we kennismaken. Eerder werd al duidelijk dat het in het tweede seizoen zou draaien om de zoektocht naar de ware liefde van Anthony Bridgerton. Het seizoen wordt dan ook gebaseerd op het boek The Viscount Who Loved Me van Julia Quinn.

Nieuwe cast

In de zoektocht van Anthony Bridgerton naar zijn burggravin komt hij terecht bij Kate Sharma. Die rol is vergeven aan Simone Ashley. In Bridgerton heeft zij ook een zusje. De rol van Edwina wordt vertolkt door Charithra Chandran. Zij lijkt een belangrijke rol te spelen in seizoen 2. Wie de boeken heeft gelezen waar Bridgerton op is gebaseerd, zal namelijk ontdekken dat Anthony eerst gevoelens kreeg voor Edwina voordat hij zijn hart verliest aan haar oudere zus Kate.

In Bridgerton seizoen 2 is ook een rol weggelegd voor Rupert Young. Hij vertolkt de rol van Jack. Wat zijn rol precies inhoudt, is nog onduidelijk. Dat komt omdat zijn karakter speciaal gecreëerd is voor de serie. In de boeken speelt hij geen rol.

Bridgeron seizoen 2 op Netflix

Het wachten op het tweede seizoen van Bridgerton is ondertussen in volle gang. Wanneer we met seizoen 2 aan de slag kunnen, is onduidelijk. Wel werd recent duidelijk dat de productie van seizoen 2 in de lente van 2021 van start zou gaan. Doordat zowel The Crown als Bridgerton gebruik maakt van dezelfde opnameplekken, is het wel mogelijk dat we langer moeten wachten op seizoen 2 dan gehoopt. Het blijft echter wachten tot Netflix daar officiële uitspraken over doet.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?