Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Nieuwe castleden voor Virgin River seizoen 3

Het derde seizoen van Virgin River brengt ook een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Op Instagram zijn inmiddels foto’s verschenen waarmee we alvast kennis kunnen maken met de nieuwe castleden. Het gaat om Lilly’s dochter, gespeeld door Lynda Boyd, en Denny, gespeeld door Kai Bury.

Lilly’s dochter

Virgin River deelde op Instagram een tweetal foto’s waarop we Stacey Farber en Kai Bradbury zien. Farber speelt de dochter van Lilly, Tara. Terwijl Kai Bradbury binnen gehengeld is voor de rol van Denny Cutler. Met hem maken we kennis in het veertiende boek uit de Virgin River-reeks.

Hij wordt omschreven als een 24-jarige die bij de marine heeft gewerkt en nu naar Virgin River komt om zijn biologische vader te vinden. Of zijn rol in de serie hetzelfde gaat zijn als in de boeken, zal moeten blijken zodra het derde seizoen van Virgin River verschijnt. Naast de nieuwe castleden zullen uiteraard ook een aantal oude gezichten terugkeren voor seizoen 3 met onder meer Martin Henderson (Jack), Alexandra Breckenridge (Melinda), Jenny Cooper (Joey), Grayson Maxwell Gurnsey (Ricky), Tim Matheson (Doc), Benjamin Hollingsworth (Dan) en Colin Lawrence (Preacher).

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Het wachten op het derde seizoen van Virgin River is inmiddels in volle gang nadat in december vorig jaar duidelijk werd dat er een vervolg zou komen. De opnames voor het derde seizoen konden recent worden hervat. Naar verwachting verschijnt seizoen 3 ergens eind 2021 op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Virgin River seizoen 3: Alles wat we al weten

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Denny Virgin River

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?