Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe ‘coming-of-age’ Sci-Fi-serie The Imperfects in aantocht

Netflix komt binnenkort met een nieuwe ‘coming-of-age‘ Sci-Fi-serie! Tijdens de Geeked Week doet de streamingdienst The Imperfects uit de doeken, een superheldenshow met jongvolwassenen in de hoofdrol.

Monsters met problemen

The Imperfects volgt een groep twintigers die op gespannen voet staan ​​met de speciale vaardigheden die ze hebben gekregen nadat ze deel uitmaakten van een geheim experiment. Drie van hen werden (geheel tegen hun wil natuurlijk) door kwaadaardige wetenschappers in monsters veranderd. Nu zijn ze op jacht naar degene die daar verantwoordelijk voor is, in de hoop de bijwerkingen een halt toe te kunnen roepen. Maar dat wordt allemaal bemoeilijkt, omdat ze ook nog eens achtervolgd worden door een overheidsinstantie. Daarnaast hebben ze te maken met hun alledaagse leventje: ze moeten omgaan met universiteitsaanvragen, young-adult-romantiek en allerlei andere dramatiek die gerelateerd is aan coming-of-age.

Cast en crew

De hoofdrollen in The Imperfects worden gespeeld door Italia Ricci, Iñaki Godoy, Morgan Taylor Campbell, Rhianna Jagpal en Rhys Nicholson. De serie komt van de hand van showrunner Dennis Heaton en het creatieve team achter Fargo, Van Helsing en vooral The Order.

De laatstgenoemde horrorserie kreeg twee seizoenen op Netflix, maar werd vervolgens gecanceld. Heaton reageerde bijzonder teleurgesteld: “Twee seizoenen lang was ik vereerd om met een fantastische cast en crew samen te werken aan The Order voor Netflix. Het was een van de beste ervaringen uit mijn carrière. Helaas keren we niet terug, maar ik zal de herinneringen en de rekwisieten die ik heb gestolen altijd koesteren.”

The Imperfects op Netflix

Het eerste seizoen van The Imperfects bestaat uit 10 afleveringen, die ‘binnenkort’ op Netflix komen te staan. Wanneer precies is nog onbekend, maar het zal in ieder geval vóór de jaarwisseling zijn.

Bekijk de teaser van The Imperfects

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?