Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Nieuwe foto Virgin River seizoen 4 verklapt lot Brady

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het nieuwe seizoen van Virgin River. Ben Hollingsworth, verantwoordelijk voor de rol van Brady, heeft nieuwe beelden gedeeld. Daarmee lijkt hij nu alvast iets te verklappen over waar het met zijn karakter naartoe gaat in het vierde seizoen.

Lot bekend?

Door de foto lijkt Hollingsworth al iets verklapt te hebben over zijn lot. Aan het einde van het derde seizoen zagen we tenslotte dat hij was opgepakt omdat hij ervan verdacht werd dat hij Jack zou hebben neergeschoten. Op de foto’s die hij nu deelt, poseert Brady in de buitenlucht op zijn motor. Is hij nu al vrijgelaten?

Bad boy

Op de foto’s heeft Brady in ieder geval weer zijn ultieme bad boy look gekregen. Zo draagt hij een leren jasje, met casual jeans en zit hij nonchalant op zijn motor. Bij de foto schrijft Hollingsworth: “Voelt goed om weer in de Brady modus te zijn.”

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is in volle gang. Lange tijd was Netflix stil rondom de toekomst van Virgin River tot ineens bekend werd gemaakt dat er een vierde en zelfs meteen een vijfde seizoen was besteld. Een releasedatum voor Virgin River seizoen 4 is nog niet bekend, maar gedacht wordt aan een release ergens medio 2022. Hieronder bekijk je alvast de behind the scenes foto van Brady.

Bekijk de foto van Brady

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?